Hundetræning​

Hvalpehold - starter

Fredag d. 7. august kl. 17.00

Alle pladser er optaget

Holdet er for hvalpe i alderen 8 - 20 uger.
Holdet er koncentreret på, at starte ejer og hund op med de redskaber der skal til, for at lægge bunden, for den fremadrettet sameksistens.
​Der vil blive lagt vægt på, den vigtige tidlige socialisering og hvordan vi håndterer dette så hvalpen kommer ud med en positiv oplevelse i enhver præsenteret situation.
Der vil være leg - en vigtig del af socialiseringen - og forskellige præsentationer af redskaber til at starte hunden op i b.la. indkald, gå pænt i snor, ro, osv.​

1.gang er teori uden hund - fredag d. 07/08 fra kl. 17.00 til ca. 19.30

Teori: 07/08

Praktisk: 14/08 - 21/08 - 28/08 - 04/09 - 11/09 - 18/09

Alle praktiske gange er fra kl. 17 - 18

BEMÆRK: Første gang er teori og derfor uden hund.​

Nose Work, Niveau 1

Starter fredag d. 14. august kl. 18.30

3 pladser ledige​

Dette niveau er for begyndere.

Der arbejdes derfor KUN på godbidder, da dette niveau er opstart af Nose work hunden og derfor forholder sig til - og udfra konceptet Nose work - der giver dig den vigtige indsigt i din hunds søgemønstre der lære dig hvad din hund fortæller, om en verden der ikke er synlig for os mennesker. Udviklingen af en selvsikker og vedholdende Nose work hund i forskellige miljøer, og omkringværende forstyrrelser.

Teori fredag d. 14/08 kl. 18.30/ uden hund

Teori: 14/08

Praktisk 21/08 - 28/08 - 04/09 - 11/09 - 18/09

Alle gange er fra kl. 18.30 - 20.00

BEMÆRK: Første gang er teori og derfor uden hund.​

Ti stille og lad hunden arbejde.

Jeg underviser ud fra, og forholder mig til det oprindelige program der er udviklet af grundlæggerne af Nose work, hvor det ubetinget handler om, at hunden oplever at det er den der har kontrollen - Empowerment - i aktiviteten og deraf oplever at udvikle sig i forskellige miljøer der måske er svære for den.

Dette gør jeg, da jeg igennem mine uddannelser som instruktør og adfærdsbehandler, er i stand til at se hvad det er og hvorfor hundene generelt respondere positivt i deres udvikling af selvtillid og selvsikkerhed i en mere generel form, når vi beskæftiger dem med Nose work

Om det er som aktivitet eller sport du ønsker at dyrke dette koncept, så vil det ikke gøre nogen forskel i den enkelte undervisning, da det også for konkurrencehunden er bevist, at fremgangen her har meget stor effekt på succesen.

- Ti stille og lad hunden arbejde, Er nok det vigtigeste, at sige om Nose work, da det i dette koncept er udgangspunktet, og nok det sværeste for os hundeejere at lære.

Det hele handler om "jagten" på godbidder og derefter når vi kommer til at betinge færden via parring med godbid, gør vi os selv samt vores timing overflødig. Faktisk er der flere ulemper end fordele ved, at vi heller ikke her blander os, da det konflikter med den læring vi ønsker hunden skal optage, og samtidig vil det tage toppen af intensiteten - som den kære grundlægger sagde -

just have fun with it.

Hvalpehold - starter

Onsdag d. 24. juni kl. 17.00

Bemærk: Alle pladser optaget


​Holdet er for hvalpe i alderen 8 - 24 uger.
Holdet er koncentreret på, at starte ejer og hund op med de redskaber der skal til, for at lægge bunden, for den fremadrettet sameksistens.

Der vil blive lagt vægt på, den vigtige tidlige socialisering og hvordan vi håndterer dette så hvalpen kommer ud med en positiv oplevelse i enhver præsenteret situation.
Der vil være leg - en vigtig del af socialiseringen - og forskellige præsentationer af redskaber til at starte hunden op i b.la. indkald, gå pænt i snor, ro, osv.​

1.gang er teori uden hund - onsdag d. 24/06 fra kl. 17.00 til ca. 19.00

Teori: 24/06

Praktisk: 01/07 - 08/07 - 15/07 - 22/07 - 29/07 - 05/08

Alle praktiske gange er fra kl. 17 - 18

Unghundehold starter

Onsdag d. 1. juli kl. 18.30

Bemærk: Alle pladser optaget

Vi går nu over og bliver unghunde, så vi skal til at tage fat på begyndelsen til voksenlivet som hund.Vi vil arbejde med emner som indkald, gå pænt i snor, for sjov øvelser og aktivering af hunden.​

Vi vil også arbejde med placeboards på dette hold, de kan lånes pr. gang eller købes.

Vi skal gennemgå hundens teenagefase og hvad der sker i denne tid for hunden og hvad gør vi som ejere for, at hjælpe den igennem og stadig bevare det vi har indlært.

Vi er ved at være voksne og ikke alt er tilladt, men det er kun i vores verden, at det er sådan, så derfor er det vigtigt, at vi hensigtsmæssigt lærer hunden grænsesætninger på en måde som gør, at hunden faktisk lærer at det er ok, at der bliver sagt nej.

Træningsgangene på unghundehold er onsdage:

01/07 - 08/07 - 15/07 - 22/07 - 29/07 - 05/08

Alle gange er praktiske kl. 18.30 - 19.30

Nose Work:

Niveau 2 - forsætter.

Starter fredag d. 26. juni kl. 18 - 19.30

BEMÆRK:

ALLE PLADSER OPTAGET

Dette niveau er for dem der ønsker introduktion til parring af fært og også til dem der er på ren fært, men ønsker at få hjælp til enkelte momenter eller videreudvikle deres træning.

Alle der har prøvet Nose work før, enten hos Larsen´s Hundeskole eller anden træner, kan være med på dette hold.Her arbejdes der med parring og ren fært - lavendel, eucalyptus eller anden, som man selv ønsker at arbejde på.På dette niveau lægges der stadig vægt på, den vigtige opbygning af hundens intensitet og vedholdenhed i søget, og hvordan vi ved hjælp af parring, får hunden over på fært, så den er lige så effektiv her som med godbidderne.Der vil være min. en gang hvor vi er ude i andet miljø.Den første gang vil være delt teori og praktik, hvor vi gennemgår fært og brugen af de olier/hydrolater som der arbejdes med og hvordan vi håndterer dem.BEMÆRK: 1. gang er med hund og undervisningen er delt teori og praktik og vil vare ca. 2 timer​

Træningsgangene på Nose work forsætter er fredage:

26/06 - 03/07 - 10/07 - 17/07 - 24/07 - 31/07

Alle gange er kl. 18.00 - 19.30

Hvalpepakke

Enetime - undervisning af ejer og hvalp

De første 14 uger af din hvalps levetid er de vigtigste i hundens liv.

Det er i denne periode, at den er åben for at drage erfaringer af hvad der er sikkert og hvad der ikke er.

En forkert håndtering af denne periode, kaldet socialiserings fasen, (4-14 leveuge) vil have konsekvens for hundens liv.

Derfor tilbyder jeg hjælp til denne første tid.

Træningen foregår som udgangspunkt på min adresse.

Indhold:
·​​​Miljøtræning.
·​Lydtræning.
·​Alene hjemme
·​Hvalpe bideri
·​Møde med andre hunde/mennesker
·​Aktivering
·​Indkald

PRIS: 3 x 60 min. enetime = 1.100,00 kr.​

INFO:

Al træning foregår på indhegnet træningsbaner.

Jeg har også en stor lade, så træningen kan foregå indendørs i tilfælde af dårligt vejr.

Når du kommer så kør ad lille grusvej ved siden af huset til venstre og om til banen - her er der parkeringsplads​​
​​
Der kan i få tilfælde stå, at der er ledige pladser selvom holdet er optaget. Det er hvis der er mange tilmeldinger på en gang.

​TILMELDING VIA DENNE NEDENSTÅENDE KONTAKTFORMULAR

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Larsen´s Hundeskole

v/ Jimmy Larsen

Hviidvej 5, 4990 Sakskøbing

larsenshundeskole@hotmail.com​

​​